Opvragen van uitslagen

De assistente is van 13:30 uur tot 15:00 uur telefonisch bereikbaar voor het opvragen van uitslagen en resultaten van onderzoek.

Het opvragen van uitslagen of het maken van een afspraak is strikt persoonlijk en kan dus alleen door uzelf worden gedaan.

Wilt u toch iemand anders namens uzelf uw uitslagen op laten vragen of een afspraak voor u laten maken, dan dient u hier iemand voor te machtigen. Dit kan alleen middels het formulier dat u bij de assistente aan de balie kunt krijgen en zelf dient te ondertekenen, waarbij u vermeldt wie u namens uzelf machtigt.

Wanneer wij niet in het bezit zijn van deze vooraf ingevulde machtiging, kunt u ALLEEN zelf uitslagen opvragen en afspraken maken. Hier worden vanwege de strikte privacyregels GEEN uitzonderingen op gemaakt.

Belangrijke mededelingen CORONA virus.
 
In verband met het coronavirus treft de praktijk een aantal extra voorzorgsmaatregelen.

WIJ DRINGEN ER OP AAN DAT U FYSIEK BEZOEK AAN DE PRAKTIJK ZOVEEL ALS MOGELIJK VERMIJDT !!!

Wanneer u last heeft van  verkoudheidsklachten en/of hoestklachten (ook zonder koorts!) vragen wij u NIET naar de praktijk te komen, maar uitsluitend te bellen naar de praktijk. Wij trachten uw vragen zoveel mogelijk telefonisch te beantwoorden.

Indien het noodzakelijk is dat u toch naar de praktijk toe moet komen, volgt u dan strikt de aanwijzingen van het personeel en eventuele informatieborden. Wij groeten zonder handen te geven en dragen indien noodzakelijk persoonlijke beschermingsmiddelen.

Voor vragen over het coronavirus kunt u ook terecht bij
het Bravis Corona informatiepunt: tel 088-7068866 email: infocorona@bravis.nl

Ook op de website van thuisarts www.thuisarts.nl , vindt u extra informatie
evenals op de website van het RIVM: www.rivm.nl of via het telefoonnummer van het RIVM: 0800-1351

Bovendien heeft het rodekruis een telefoonnummer geopend voor aanvullend advies bij thuisisolatie
telefoonnummer: 070-4455888

De gemeente Roosendaal heeft ook een coronasteunpunt open gesteld: telnummer (0165)  140165 (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur). Dit voor inwoners van Roosendaal die in de problemen komen omdat hun dagelijks ondersteuning wegvalt.

HULPVERZOEK : Er is een toename van het aantal verdachte coronapatienten in de praktijk en een tekort aan beschermingsmiddelen in Nederland. Voor uw en onze veiligheid proberen wij alle mogelijke beschermingsmiddelen te verzamelen. Alle hulp is hierbij welkom.  Wanneer u thuis beschermingsmiddelen over heeft, mondkapjes, beschermingspakken etc, wilt u dan aub contact opnemen met de praktijk?  Wij zijn u zeer dankbaar!

Namens het team van huisartsenpraktijk Roozendaal wensen wij u heel veel sterkte in deze periode. Zorg goed voor elkaar!