Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De sitehouder, noch de uitgever kan enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult van een huisarts, maar is slechts een bron van algemene informatie.

Belangrijke mededeling CORONA virus.
 
In verband met het coronavirus treft de praktijk een aantal extra voorzorgsmaatregelen.
 
1:   Wanneer u last heeft van  verkoudheidsklachten en/of hoestklachten (ook zonder koorts!) vragen wij u NIET naar de praktijk te komen, maar uitsluitend te bellen naar de praktijk. Wij trachten uw vragen zoveel mogelijk telefonisch te beantwoorden en wanneer de huisarts inschat dat het nodig is dat u toch gezien wordt, wordt u uitgenodigd op ons daarvoor speciaal ingerichte virale spreekuur.
 
2:   Voor reguliere huisartsenzorg is de praktijk open, maar wel met beperkingen. Zo zal de assistente uitdrukkelijke vragen of u geen virale klachten (zoals boven genoemd) heeft.
 
3:   Om drukte (en daarmee een verhoogd risico op besmetting) te vermijden, zal de huisarts bovendien maximaal 3 patiënten per uur zien. Zodoende kunt u minder snel bij de huisarts terecht dan u gewend bent. In het belang van ieders gezondheid vragen wij u om uw begrip hiervoor.
 
4:    Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te desinfecteren met hiervoor aanwezig desinfectant.
 
5:    De wachtruimte is momenteel buiten gebruik. In de centrale hal staan nu stoeltjes geplaats waarop u plaats kunt nemen om te wachten.
 
6:   Komt u bij voorkeur alleen naar de praktijk. Indien dit niet mogelijk is, overlegt u dan aub vooraf met de assistente, zodat er maatregelen getroffen kunnen worden.
 
Tot slot: volgt u aub strikt de instructies van de medewerkers op. Zo houden wij het veilig voor iedereen!

Namens het hele team van huisartsenpraktijk Roozendaal wensen wij u veel sterkte in deze periode. Zorg goed voor elkaar!
***************************************************************************************************************************
Voor diverse vragen over het coronavirus kunt u ook terecht bij:
het Bravis Corona informatiepunt: tel 088-7068866 email: infocorona@bravis.nl

Ook op de website van thuisarts www.thuisarts.nl , vindt u extra informatie
evenals op de website van het RIVM: www.rivm.nl of via het telefoonnummer van het RIVM: 0800-1351

Bovendien heeft het rodekruis een telefoonnummer geopend voor aanvullend advies bij thuisisolatie
telefoonnummer: 070-4455888

De gemeente Roosendaal heeft ook een coronasteunpunt opengesteld: telnummer 0165- 140165 (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur). Dit speciaal voor inwoners van Roosendaal die in de problemen komen omdat hun dagelijks ondersteuning wegvalt.